Beauty­salon

Op zoek naar de beste schoonheidsbehandelingen, deskundig advies en een flinke dosis ontspanning en inspiratie? Hiva Hair & Beauty biedt het allemaal aan. Wij werken met het gerenommeerde huidverbeterings merk, Medik8, en bieden geschikte gezichtsbehandelingen voor elk huidtype. Geef de huid iets extra’s met een van onze peelings of bindweefselmassage. Onze huidspecialiste denkt graag mee om de juiste behandeling te selecteren. Ook kan je bij ons terecht voor lichaamsbehandelingen zoals waxen en massages.

klassieke-schoonheidsbehandelingen

Klassieke

behan­delingen

Verwen jezelf met een klassieke gezichtsbehandeling. De huid wordt diep gereinigd en gevoed met een heerlijk masker aansluitend op de behoefte van de huid. De ontspanningsmassage zorgt voor de ultieme rust beleving.

Hiva-Beautysalon-werkt-met-Medik8

Welk Huidtype heb jij?

Voor het kiezen van de juiste gezichtsbehandeling is het belangrijk eerst te bepalen welk huidtype je hebt. Dit kan soms knap lastig zijn. Naast verschillende huidtypes hebben we ook nog te maken met de huidconditie.

Microneedling

Mesotherapie is een gezichtsbehandeling gericht op het verbeteren van de huidstructuur. Het kan oneffenheden zoals (acne) littekens en pigmentvlekken in het gezicht aanzienlijk verminderen. Het laat rimpels en vage lijntjes vervagen maar is bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor het verbeteren van grauwe rokers huiden of huiden met grove poriën. Met microneedling willen wij structurele en duurzame huidverbetering bewerkstelligen. Op een natuurlijke manier zal een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden.

microneedling-behandeling-hiva
bindweefselmassage-Hiva-Hair-en-Beauty

Bindweefsel­massage

Bindweefselmassage voor het gezicht wordt ook wel de natural facelift genoemd. Op natuurlijke wijze worden fijne lijntjes, littekentjes en dehydratatie in het gezicht aangepakt. Deze behandeling is optimaal om te combineren met een van onze klassieke gezichtsbehandelingen.

Lichaamsmassage

Wil je jezelf verwennen en even helemaal tot rust komen? Bij Hiva’s Hair and Beauty kan je terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage. De aromatische en stimulerende oliën zorhen ervoor dat je na de behandeling weer volledig opgeladen de deur uit gaat.

ontspanningsmassage-hiva-wijk-bij-duurstede
waxen-door-hiva

Waxen

Ga voor een prachtig gladde huid zonder haartjes met onze waxbehandeling. Het waxen zorgt ervoor dat haartjes langer wegbijven zonder last te hebben van harde stopppeltjes of vervelnde scheerbultjes. Informeer bij onze huidspecialiste naar de mogelijkheden.

elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is een geavanceerde behandeling waarmee je haren, in bijvoorbeeld je gezicht, permanent kan verwijderen.

waxen-door-hiva
laser-ontharen-Hiva

laserontharing

Nooit meer scheren, epileren of waxen!  Ontharen met de allernieuwste lasertechnologie.

peelings

Wil je je huidconditie verbeteren en echt een boost geven? Peelings vernieuwen de huid en zorgen voor een verbetering van de huidstructuur en een gezonde frisse uitstraling. Ga voor het beste resultaat en kies samen met onze huidspecialiste de beste peeling voor je huid.

peelings-hiva-wijk-bij-duurstede

12 weeks to wow

Bereik met deze unieke peeling kuur in 12 weken een mooie huid met een “Glowy WOW” effect!

wenkbrauwen-en-wimpers-hiva

wenkbrauwen en wimpers

Voor zowel je wenkbrauwen als je wimpers kan je ook bij ons terecht. Ga voor de perfect geshapte wenkbrauwen, mooie volle wimpers  en voor een sprekend gezicht. Ons team staat klaar om je te adviseren. Je wenkbrauwen en wimpers worden bij ons tot in de puntjes verzorgd. Zo word je elke dag wakker met een mooie natuurlijke uitstraling.

Vragen over behandelingen?

Met ons uitgebreid aanbod verschillende behandelingen hebben we altijd een geschikte behandeling voor jou. Wil je weten welke behandeling het beste past? Neem gerust contact met ons op, we adviseren je graag.

Mijn gezichtsbehandeling van vandaag was zo ontspannend. Ik heb genoten van de professionele manier de behandeling werd uitgevoerd.

Melissa