haarkleuren-salon

haar­kleuren

Voor haarkleuren werken wij met het merk goldwell. Een uitgebreid assortiment voor indrukwekkende resultaten. Innovatieve tools, waarmee wij professioneler en beter kunnen werken. Technische voorsprong voor een moderne manier van werken. Individuele serviceconcepten, waarmee wij jouĀ  als klant gelukkig kunnen maken.

Gratis kleuradvies

Wij kijken naar mogelijkheden van jouw haar en besprekenĀ  jouw wensen. Hierna zoeken wij een passende kleuring die is afgestemd op je haartype en de kleuren van het gezicht. De kleuring die we gebruiken zijn 100% grijsdekkend, semi-permanent en natuurlijke. Wil je weten wat het beste bij je past? Kom dan voor gratis kleuradvies naar de salon en je krijgt een prijsopgave.

dames-heren-kinderen-knippen
High-lowlights

High-/lowlights

Wil je jou haar net iets meer diepte geven? Dat kan mooi met highlights en/of lowlights. Met highlights word het lichter dan jouw eigen haarkleur, en zorgt voor een fris effect. Na de highlights maken we het af met een Colorance die zorgt voor meer glans en een mooi verloop van de kleur. Met lowlights word er door middel van donkere plukjes meer diepte in het haar gebracht. Een combinatie van High en Lowlights geeft een natuurlijk effect vooral als je weer terug wilt naar je eigen kleur.

 

Balayage & Ombre

Bij deze 2 technieken heeft jouw haar minimale onderhoud nodig. Dit betekent dat je je haar gemakkelijk en mooi uit kan laten groeien. Ideaal dus wanneer je niet iedere maand je kleur wilt laten opfrissen.

 

BALAYAGE-en-OMBRE

Vragen over haarkleuring?

Haarkleuring is best spannend. Dat begrijpen we als geen ander bij Hiva. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie of een gratis kleuradvies.