nagel­studio

Wilt u manicuren & pedicure boeken? Dit kan allemaal! Kom samen met een vriendin en profiteer van 10% korting op het gehele behandeling voor jullie allebei!  

hiva-manicure-behandelingen

manicure

Kwaliteit, tevredenheid en een goede garantie staan hoog in het vaandel. De behandelingen worden met uiterst professionele zorg uitgevoerd. Wij zijn betrouwbaar en gedreven in ons vak en zorgen voor een gezellige sfeer.
Russian manicure, Gellak, BIAB (Builder In A Bottle), Gelnagels en Acryl bieden wij allemaal aan. Voor iedereen een behandeling op maat.

pedicure

U kunt bij ons ook de cosmetische pedicure behandeling boeken. Een cosmetische pedicure is de perfecte manier om je voeten en teennagels weer helemaal terug in shape te krijgen. Zachte, gladde en gezonde voeten en natuurlijk verzorgde teennagels wie wilt dat niet? Wij behandelen met de producten van Indigo die door natuurlijke extracten en etherische oliën een ervaring van ontspanning en weldaad zijn, met een verfrissende werking voor lichaam en geest.

hiva-pedicure

Vragen over behandelingen?

Met ons uitgebreid aanbod verschillende behandelingen hebben we altijd een geschikte behandeling voor jou. Wil je weten welke behandeling het beste past? Neem gerust contact met ons op, we adviseren je graag.

Manicure laten doen. Resultaat is echt top! Ook een hele lieve vrouw en legt alles goed uit,

Gita