bindweefselmassage-by-hiva

Bind­weefsel­massage

Wanneer we ouder worden, verandert de bindende kwaliteit van het water in ons bindweefsel wat kan leiden tot dehydratatie en verklevingen in de huid. Met deze massage techniek wordt er gewerkt in de diepere huidlagen. Verklevingen worden opgeheven waardoor rimpels en littekentjes minder worden. Het verhoogt de doorbloeding en toevoer van zuurstof waardoor de stofwisseling wordt geactiveerd. Deze intensieve massage techniek werkt zo diep dat de fibroblasten (bindweefselcellen) vervormen waardoor de huid wordt aangezet tot vernieuwing.  De natuurlijke behandeling is volledig gericht op het verjongen en verstevigen van de huid.

de massage

Na 1 behandeling zul je verschil in de huid merken, maar voor optimaal resultaat raden wij aan de behandelingen in kuurverband te ondergaan. De huid wordt getraind en gestimuleerd en hiervoor is regelmaat nodig. Zo kunnen verklevingen geheel worden opgeheven en zal je huid er jonger en strakker uit zien. Afhankelijk van de conditie van de huid raden wij aan te starten met 4 tot 8 behandeling met een tussen val van 2 weken. Daarna kan je de conditie van je huid onderhouden met een behandeling eens per 6 weken.

Combineren met een klassieke behandeling

De bindweefselmassage is perfect te combineren met een klassieke behandeling. Door het activeren van de doorbloeding en stofwisseling zult u nog meer profijt hebben van de werkende ingrediënten in onze Medik8 facials. Beide behandelingen versterken elkaar in resultaat en geven u de ultieme beleving.

Mocht u meer informatie hierover willen kunt u altijd langskomen in de salon of bellen voor een gratis intakegesprek.

De behandeling

– Intake
– Oppervlakte reiniging
– Bindweefsel massage met Medik8 Age Defying Oil
– Dagverzorging met Medik8 serum, moisturizer en sunscreen

behandelingen, prijzen en afspraak maken

bindweefselmassage-goed-voor-je-huid

Vragen over Bindweefselmassage?

Heb je vragen over onze bindweefsel­massage behandeling? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen.

Mijn gezichtsbehandeling van vandaag was zo ontspannend. Ik heb genoten van de professionele manier de behandeling werd uitgevoerd.

Melissa