perma­nente make-up

Er moeiteloos goed uitzien met PMU

Permanente make up lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is iets anders. Op een subtiele en natuurlijke wijze brengen we pigmenten in de bovenste laag van de dermis of Stratum Basaal aan.

Voor PMU werken we met twee behandelingen. ​Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in de huid te brengen. In twee behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat het pigment er diep en compact in één keer wordt ingezet.

Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken qua techniek, vorm, kleur en intensiteit. Bij de tweede behandeling wordt de PMU aangevuld waar nodig en de puntjes op de i gezet.

permenante-make-up-voorbeeld
powderbrows-permanente-make-up

Powderbrows

Who doesn’t want perfect eyebrows?!  Powderbrows oftewel Ombré brows is 1 van de populairste trends van het moment. De wenkbrauwen worden door middel van een speciale naald techniek aangebracht. Hierdoor lijkt het alsof je wenkbrauwen gepoederd zijn. Het voordeel is vooral dat je meer haargroei stimuleert. Waardoor de wenkbrauwen nog voller worden, een supernatuurrijke look!

lippigmentatie

De lippen spelen een belangrijke rol in het gezicht.  Mooie lippen trekken namelijk de aandacht!  Ze bepalen de uitdrukking van het gezicht. je wilt ze niet alleen koesteren, maar ook zo mooi mogelijk maken. Maar hoe zorg je nu voor mooie lippen zonder elke minuut lippenstift op te hoeven doen? Het antwoord is lippigmentatie! Zorgt voor een vollere lip en meer pigment.

Lippigmentatie is een semipermanente make-up die toegepast wordt met een machinale naald.

lippigmentatie-pmu
deepliner-permanente-make-up

deepliner

Om de ogen te accentueren kan je kiezen voor een subtiel lijntje tussen de wimpers (deepliner) of een meer opvallende lijntje (eyeliner).

De deepliner is voor dames die niet veel make-up te dragen, dit is dan ook een super fijn lijntje dat tussen de wimpers geplaatst wordt wat de ogen toch dat nét dat ietsje meer karakter geven. De klassieke eyeliner met een wing is wat dikker en opvallender (is niet geschikt voor iedereen).

 

Vragen over permanente make-up?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Ik heb voor het eerst powderbrows laten zetten. Super mooie resultaat en goeie uitleg!

Aminata