haircare-hiva-wijk-bij-duurstede

haircare

Heb jij ook weleens dat je voor de spiegel uren lang probeert  de glans van je haar te vinden? Als je je haar vervolgens in model wilt brengen, voelt je haar dan ook aan als stro dat tegen je handen schuurt? Een beetje overdreven maar vaak wel zo! Je bent niet de enige. Veel mensen kampen met droog haar. 

Daarom bieden wij 3 mogelijkheden om je haar gezond te laten herstellen.

Olaplex

Olaplex is de nieuwste technologische doorbraak op het gebied van haarverzorging. Olaplex zorgt ervoor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden. Haarbreuk is hiermee verleden tijd! Het haar zal buitengewoon sterk, glanzend en gezond zijn. Olaplex zorgt er ook voor dat de kleur langer in het haar blijft zitten. Het is dus uitermate geschikt om Olaplex te combineren met een kleurbehandeling.

Olaplex-haarverzorging
botox-hair-behandeling

Botox Hair

Een unieke behandeling die droog, pluizig en poreurs haar verandert in glanzend, gezond en sterk haar. Botox-hair zorgt er voor dat het haar wat stijler wordt. De botox dringt intens diep in het haar wat ervoor zorgt dat het haar niet alleen gevoed wordt, maar ook hersteld wordt. De actieve plantaardige stoffen herstellen in het diepste van het haar de natuurlijke elasticiteit van de haarvezels. Het haar wordt hierdoor direct voelbaar voller en compacter.

Hoe werkt het?

De BOTOX-gel wordt op een heel klantvriendelijke manier toegepast (geen naalden!) en de werkwijze is vergelijkbaar met een keratine behandeling. De botox-gel word aangebracht op schoon haar en daarna afgestijld met een titanium stijltang.

 

Keratine

Keratine is een lichaamseigen proteïne. Het zit onder andere in je haar, huid en nagels. De werkzame stof zorgt voor kracht en flexibiliteit. Ons haar bestaat namelijk voor 90% uit keratine. De hoeveelheid keratine in je haar slijt onder meer door chemische behandelingen, het toepassen van verkeerde styling producten of haar dat wordt blootgesteld aan schadelijke stoffen en weersomstandigheden. Keratine bestaat enkel uit natuurlijke ingrediënten. De behandeling vervangt de verloren proteïn zodat je haar weer gezond wordt. Deze behandeling is geschikt voor extreem pluizig en krullend haar of als je gewoon lekker makkelijker haar wilt. Het maakt het haar glad, steil en het zal glanzen als nooit tevoren.

Hoe werkt het?

De Keratine wordt op een heel klantvriendelijke manier toegepast. De botox-gel word aangebracht op schoon haar en daarna afgestijld met een titanium stijltang. Dit moet 3 dagen gestijld in het haar blijven. Na 3 dagen kom je weer naar de salon om dit af te werken met de sealer.

 

Keratine-haircare

Vragen over haircare?

We begrijpen het als je nog vragen hebt over onze haircare behandelingen. Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer.