Peelings-hiva

Huid­verbe­terende

peelings

Een peeling is een exfoliërende behandeling waarbij dode huidcellen worden opgeruimd. Het zorgt ervoor dat het bovenste huidlaagje, wat bestaat uit dode huidcellen, in versneld tempo afschilfert. Hierdoor ontstaat er een nieuwe gladde huid die aan de oppervlakte komt. Heb je bijvoorbeeld last van huidveroudering, pigmentvlekken, acne, acne littekens of grauwheid in de huid en wil je je huid een boost geven? Een peeling onthult jouw nieuwe stralende huid!

De peel behandelingen

Wij werken in onze salon met chemische (fruitzuur) peelings van Medik8 en de Bio Herbal peeling van Beauty Angel. De chemische peelings van Medik8 werken iets sterker exfoliërend. De huid zal dus iets intensiever afgeschilferd worden en hiermee de huid aanzetten tot celvernieuwing. De kruidenpeeling of Bio Herbal peeling van Beauty Angel ruimt ook dode huidcellen op maar werkt vooral van binnenuit. De peeling dringt diep door in de lederhuid en stimuleert van binnenuit het celvernieuwingsproces. 

Vragen over Peelings?

Heb je vragen over onze peelings en behandelingen? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen.

Mijn gezichtsbehandeling van vandaag was zo ontspannend. Ik heb genoten van de professionele manier de behandeling werd uitgevoerd.

Melissa