hiva-manicure-behandelingen

Manicure

Bij elke nagelverzorging bieden wij een uitgebreide manicure aan (Russian manicure). Hierdoor hecht de lak zich veel beter aan het nagelblad. Bovendien oogt de nagel veel langer en mooier.

Russian manicure

Russian manicure ook wel E-manicure is een manicure techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de elektrische vijl. (nagel freesmachine)

Met Russian Manicure kan meer weg worden gehaald dan met een schaartje of nagelriem knipper. Jouw nagelriemen worden gepolijst en het overtollige aan dode huidcellen & eelt wordt voorzichtig en vakkundig verwijderd. Hierdoor oogt de nagel veel langer en mooier. Velletjes en barstjes blijven ook veel langer weg.

russian-manicure

Gellak

Gellak verstevigt de eigen nagel en zorgt voor een verzorgde uitstraling.
Je kan dit met verschillende kleurtjes doen of voor een natuurlijke look gaan. Dit wordt op je eigen nagels aangebracht.

gelnagels-acrylnagels

Gelnagels

Gelnagels verstevigt en verlenging van de eigen nagel en zorgt voor een verzorgde uitstraling. Je kan dit met verschillende kleurtjes doen of voor een natuurlijke look gaat.

Acrylnagels

Bij acryl nagels word er een laagje acryl over het sjabloon gezet dit zorgt ervoor dat de nagel mooi dun, strak en verlengt wordt. Prijzen zijn inclusief het lakken van je nagels

BIAB (Builder In A Bottle)

Deze behandeling is bedoeld voor de natuurlijke nagels., waarmee je je nagel goed kunt versterken; dat je eigenlijk geen kunstnagel meer nodig hebt. De BIAB treatment is eigenlijk een vervanger van de kunstnagel. Dit is een versterker die op de nagel word gezet voor de gellak.

Voor wie is BIAB geschikt?

Met name voor mensen met poreuze, dunne nagels. Ook voor nagelbijters biedt BIAB-uitkomst: je kunt een traject starten waardoor je na een aantal behandelingen een langer nagelbed kunt krijgen.

BIAB-Builder-In-A-Bottle
nagels-nagelbijten-manicure

Nagelbijters

Voor nagelbijters of als je mooie verzorgende nagels wilt zonder lak hebben we ook nog de Russian manicure in combinatie met sheabutter. De shea butter word met de E-manicure diep in de nagels gepolijst. Sheabutter is rijk aan vitamine A en E, die ervoor zorgen dat de huid en het nagelbed na het aanbrengen glad en goed gehydrateerd is en overdekt met een beschermende lipidefilm.

behandelingen, prijzen en afspraak maken

nagelstudio-wijk-bij-duurstede