waxen-hiva-beauty

Waxen

Ga voor een prachtig gladde huid zonder haartjes met onze waxbehandeling. Het waxen zorgt ervoor dat haartjes langer wegblijven zonder last te hebben van harde stoppeltjes of vervelende scheerbultjes. Informeer bij onze huidspecialiste naar de mogelijkheden.

Wat is waxen?

Waxen of harsen is een ontharingsmethode waarbij een kleverige substantie wordt aangebracht op de ongewenste haargroei. Na het aanbrengen kleeft het vast aan de haren en worden deze er met wortel en al uitgetrokken. Omdat de haartjes met de wortel uit het haarzakje worden getrokken, duurt het enige weken voor er nieuwe haartjes voor in de plaats groeien. Ook zorgt dit ervoor dat je geen last hebt van harde stoppels of vervelende scheerbultjes.

Wat is het verschil tussen wax en hars?

Het verschil tussen wax en hars is dat wax zich alleen aan de haartjes hecht en hars ook aan de huid. Hierdoor is wax iets minder pijnlijk en meer geschikt voor de gevoelige huid.

De voordelen van waxen

+ Haren blijven lang(er) weg
+ Haren groeien dunner terug
+ Geen vervelende scheerbultjes

 

behandelingen, prijzen en afspraak maken

waxen-door-hiva

Vragen over Waxen?

Heb je vragen over waxen, ontharen of andere behandelingen. Bel gerust, we helpen je graag!

Altijd vriendelijk, gastvrij, eerlijk advies, persoonlijk, kundig en gezellig! Een uitje om naar Hiva Hair & Beauty te gaan!

Fleur