powderbrows-permanente-make-up

Powderbrows

Powderbrow is een nieuwe semi permanente make up techniek. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je een zachte en natuurlijke poedereffect, die jou in de ochtend veel tijd zal besparen! De powderbrowtechniek is geschikt voor alle huidtypes. En zorgt voor meer haar groei.

Veelgestelde vragen over Powderbrows

 

Hoe verloopt de powderbrows behandeling?

De meeste dames ervaren de behandeling als niet pijnlijk maar voelbaar. Wij bespreken samen met jou al je wensen, dan begint de  browmapping. Hierbij meten wij alles op de hand van verschillende meetinstrumenten om zo de ideale wenkbrauwen te vormen die bij jouw gezicht past.

Als volgt worden de wenkbrauwen geepileert. Indien nodig tekenen wij de vorm en de kleur in met een wenkbrauwpotlood. Dit word gedaan tot dat de kleur en vorm naar wens is.

Indien je akkoord gaat, beginen we aan de powderbrows. De behandeling zelf duurt gemiddeld 2/3 uur.

Is een eerste bijwerking noodzakelijk?

Een eerste bijwerking is noodzakelijk. Zonder de bijwerking zullen de powderbrows maximaal drie maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot 70 procent van de powderbrows, na het bijwerken vervaagt 30 procent waardoor je uiteindelijk natuurlijke powderbrows hebt.

Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van de eerste bijwerkingsafspraak binnen 5-8 weken na de eerste behandeling. Boek je bijwerkingsafspraak meteen na het boeken van de eerste behandeling zodat je zeker bent van een plekje tussen de 5-8 weken na de eerste behandeling. Eerder dan vijf weken bijwerken is niet mogelijk omdat de huid dan nog niet hersteld is.

Als het niet lukt om voor de bijwerkingsafspraak binnen de 5-8 weken te komen, kun je een afspraak boeken voor de periode van 9-12 weken na de eerste behandeling maar dan betaal je een extra van 50 euro omdat wij meer tijd dan gewoonlijk nodig zullen hebben voor de behandeling.

Hoe verloopt het genezingsproces van de powderbrows?

De wenkbrauwen zullen er tot watercontact zeer donker uitzien. Na watercontact zullen ze beginnen te vervellen waardoor er ongelijkheden, vlekken, korsten en pigmentverlies zullen ontstaan. Dit is normaal en hoort bij het genezingsproces. Het is geen reden voor ongerustheid.

Probeer er zo min mogelijk aan te zitten zodat het mooi kan genezen. Het perfecte eindresultaat is 90 dagen na de bijwerking zichtbaar. Het pigment heeft namelijk tijd nodig om van de onderhuid terug naar de huidoppervlakte te komen.

Dag 1-4

zeer donker

Dag 5-10

barsten en plekken (geen kleur te zien onder de barsten en plekken)

Dag 11-27

géén zichtbare kleur of vorm

Dag 28-55

kleur en vorm begint terug te komen

Dag 56

kleur en vorm zichtbaar

Genezing-powderbrows

Hoelang gaan powderbrows mee?

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, een lichte kleur laat toepassen, ooit permanente make-up hebt gehad of de wenkbrauwen hebt laten laseren.

Zeer vette huid

tot 6-12 maanden

Vette tot normale huid

8-16 maanden

Droge tot zeer droge huid

15-24 maanden

 

Waar hou ik rekening mee voor en na de behandeling?

Voor de behandeling

=

Geen bloedverdunners innemen

=

Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen

=

Twee weken vooraf niet zonnen of zonnebanken

Tot drie dagen na de behandeling

=

Geen watercontact

=

Niet aanraken

=

Niet sporten

=

Geen makeup of crème op de wenkbrauwen, rondom mag wel

Na de behandeling

=

Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken steeds beschermen met SPF 50

=

Twee weken de wenkbrauwen niet verven

=

Twee weken geen gezichts-behandelingen laten uitvoeren

=

Één week niet zwemmen en geen sauna

Kan deze behandeling bij iedereen toegepast worden?

De powderbrows kunnen niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitiespatiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen. Tussen het gebruik van Roaccutane en het toepassen van de powderbrows zouden er vier weken tussen moeten zitten.

behandelingen, prijzen en afspraak maken

Let op!

Kom je niet binnen de 8 weken voor gratis bijwerken dan vervalt deze en betaal je 50 euro binnen drie maanden na de eerste sessie.

powderbrows-zijn-mooi

Vragen over Powder Brows?

Als je vragen hebt over Powderbrows neem dan gerust contact met ons op. Vaak kunnen we aan de hand van een foto van je wenkbrouwen al veel vragen beantwoorden.

Super aardige dame die mij heeft voorzien van strakke wenkies 🙂

Chantal