wenkbrauwen-en-wimpers-hiva

Wenk­brauwen & Wimpers

Wenkbrauwen & wimpers zijn beruchter dan ooit en bijna iédere vrouw is ’s morgens druk in de weer om van haar brows & lashes iets perfects te maken. Voor sommige een hele opgave, en daarom helpen we je graag een handje op weg.

Wij kunnen de wenkbrauwen en wimpers kleuren met henna of verf en hiermee eventueel ook wat bij shapen. Ook een natuurlijke Brow & lashlift kan je bij ons terecht. Wakker worden met perfecte wimpers en wenkbrauwen dat is een droom van elke vrouw!

Threading

Threading is een ontharingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van touwweefsel. Het touw wordt kruislings over de huid getrokken. Zo haakt het touw zich vast aan de haartjes waardoor deze met de haarwortel uit de huid wordt getrokken. Deze ontharingsmethode is erg huidvriendelijk. Het touwtje hecht zich alleen aan de haren waardoor er verder geen huidlagen worden meegetrokken.

threading-wenkbrauwen
wenkbrauwen-kleuren

Wenkbrauwen kleuren

verven of henna?

Voor het kleuren van de wenkbrauwen en wimpers hebben wij twee opties. We kunnen hiervoor gebruik maken van speciale wenkbrauwverf of henna. Bij het verven zal het resultaat iets subtieler zijn. Hierbij worden alleen de haartjes meegekleurd en kan er gekozen worden voor een wat lichtere kleur. Het resultaat zal ongeveer 4 weken zichtbaar zijn.

Henna

Bij henna wordt ook de huid meegekleurd. Hierdoor is het bij deze methode mogelijk de wenkbrauw eventueel wat bij te shapen. Afhankelijk van de wensen van de klant wordt de intrek tijd bepaald. Het resultaat bij hennabrows is ongeveer 4/9 weken zichtbaar.

Browlift

De browlift is de perfecte manier om de wenkbrauwhaartjes in een bepaalde richting te brengen. De methode is erg geschikt voor wenkbrauwen die een eigen wil hebben. Zo is het niet meer nodig elke dag de wenkbrauwen in model te brengen. Ook zullen wenkbrauwen veel voller lijken wanneer de wenkbrauwen naar boven gestyled worden.  Het resultaat blijft afhankelijk van de groeicyclus van de wenkbrauw ongeveer 8 weken zichtbaar.

browlift
wimpers-kleuren-lashlift

Wimpers kleuren en lashlift

Voor het kleuren van de wimpers wordt er altijd gebruik gemaakt van speciale wimperverf. Zo heb je mooie donkere wimpers zonder het aanbrengen van mascara. Het resultaat blijft ongeveer 4/6 weken zitten.

Lashlift

Voor een echt sprekende oogopslag raden wij een lashlift aan. Hierbij worden de wimpers geverfd en naar boven gekruld. Het resultaat is een mooie open blik. Deze methode is ideaal voor op vakantie of  mensen die ’s morgens snel klaar willen zijn. Zo kun je eens in de zoveel tijd voor een laslift kiezen in plaats van elke dag mascara aan te brengen. Afhankelijk van de groeicyclus van uw wimpers blijft de lashlift ongeveer 9 weken zitten. Het blijft een natuurlijk effect omdat alleen gebruik wordt gemaakt van de eigen wimpers.

behandelingen, Prijzen en afspraak maken

wenkbrauwen-wimpers-kleuren-epileren

Vragen over Wenkbrauwen en wimpers?

Heb je vragen over onze wenkbrauwen en wimpers? Over kleuren,epileren, browlift of lashlift? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen.

Vandaag mijn wenkbrauwen bij Hiva laten doen! De resultaten zijn top! Dank Hiva

Hana