Bruids-styling-make-up-kapsel

De mooiste dag uit jouw leven! 

Als je haar en make-up goed zit voel je je prachtig. Dat zorgt ervoor dat je zult stralen op je bruiloft. Als bruid is het belangrijk dat jij je goed voelt. Wij  staan vanaf het eerste moment klaar en helpen je graag bij het vinden van de perfecte look.

Bruids­kapsel

Je hebt extra je best gedaan om je bruidskapsel zo mooi mogelijk te krijgen, je haar zit perfect en je bent klaar voor the big party!

Maar zodra je een voet buiten de deur hebt gezet, gaat een windvlaag met je haar aan de haal en kun je weer opnieuw beginnen…

Nobody want that on their wedding day. Ontdek welk bruidskapsel bij jou past en neem een kijkje in onze salon voor professioneel advies.

bruidskapsel-door-hiva
bruidsmake-up

Bruidsmake-up

A flawless look for your wedding!

Als je bij ons bent geweest met  jouw bruidsmake-up  zie je er flawless uit op de grote dag!  Want naast alle ogen die op jou gericht zijn, is er ook de hele dag een fotograaf aanwezig die ieder detail vastlegt. Een professionele visagist weet precies hoe ze de sterke punten in je gezicht moet accentueren en hoe ze oneffenheden kan camoufleren. Ook hebben wij allerlei producten van topkwaliteit om ervoor te zorgen dat jouw bridal look ook na de openingsdans nog flawless uitziet.

Hoe pakken wij bruidsstyling aan?

Op je trouwdag moet alles perfect verlopen. Daarom nodigen we je vooraf uit voor een thee of koffie, zo kunnen we tot in de details alles bespreken. Wij horen graag alles over hoe jullie speciale dag eruit komt te zien. Je kunt ons laten zien wat je mooi vindt, zodat wij met je mee kunnen denken en hier tijdens de proefsessie op kunnen richten.

bruidsmake-up

Delilah Cosmetics

Wij werken met het merk Delilah Cosmetics dit is een merk dat vrouwen met verschillende huidtypen en van verschillende leeftijden zich op hun mooist te laten voelen en is nu een cosmeticapowerhouse, geliefd bij beroemde visagisten overal ter wereld, zoals Nikki Makeup.

Wil je iets extra’s?

Het is jullie dag en er is heel veel mogelijk! Zijn er familie leden of vrienden die ook hun haar en make-up willen laten verzorgen? Wil je die dag extra volle wimpers, een haarsieraad, een touch up, of heb je het liefst dat ik er de hele dag bij ben? Vertel me wat je nodig hebt en ik zorg dat het wordt geregeld!

make-up-haar-trouwdag