klassieke-beautybehandelingen-by-hiva

Klassieke beauty­behandelingen

Al onze gezichtsbehandelingen worden uitsluitend uitgevoerd met de producten van het wereldwijd award-winnend huidverbeteringsmerk Medik8. Naast verbluffende resultaten bieden zij “schone” producten die mens en milieu ten goede komen.

De unieke technologieën van Medik8 en de krachtige en hoge percentages werkzame ingrediënten in hun producten, zorgen voor effectieve en duurzame resultaten. Medik8 is pionier op het gebied van anti-aging en voor elk type huidprobleem is er een zorgvuldig samengestelde behandeling en een passende productlijn.

Samen gaan wij voor de beste resultaten want iedereen verdiend een mooie stralende huid!

medik8-proffesionele-behandelingen-wijk-bij-duurstede

Meet and treat facial

In onze meet and treat kennismakingsbehandeling wordt er eerst een uitgebreide analyse van de huid uitgevoerd om de conditie hiervan te bepalen. Aan de hand van de analyse wordt er een passende behandeling samengesteld. De thuis-routine wordt besproken en er wordt hier eventueel advies over gegeven. Onze schoonheidsspecialiste maakt in overleg met de klant foto’ en zal een huiddossier opstellen. Tijdens de behandeling wordt een oppervlakte reiniging en diepte reiniging. uitgevoerd. Dan zal de huid worden uitgereinigd of een massage gegeven worden en afgeloten met een masker. Alle producten die tijdens de behandeling worden gebruikt worden met zorg uitgekozen en sluiten aan bij de behoefte van de huid.

Uitgebreide analyse van de huid

Oppervlakte reiniging

Diepte reiniging

Masker

Ontspanningsmassage of korte bindweefselmassage

Dagverzorging

Sachets voor thuisverzorging

Medik8 deep clean & relax facial

In deze behandeling zal er eerst goed gekeken worden naar de behoefte van de huid. Medik8 heeft voor elk type huid en huidprobleem een behandel protocol. Onze schoonheidsspecialiste zal naar de huid kijken, luisteren naar de wensen van de klant en vaststellen of de calming, deep hydration, pore refining, clarity of glowing facial het meest passend is. Tijdens de behandeling wordt met de voor de klant uitgekozen producten een oppervlakte reiniging, diepte reiniging en ontspanningsmassage uitgevoerd worden. Er wordt afgesloten met een heerlijk masker en dagverzorging. De klant krijgt een kleine goodiebag mee met wat samples naar behoefte van de huid om de verzorging thuis nog even voort te kunnen zetten.

Intake

Dubbele oppervlakte reiniging

Diepte reiniging

Ontspanningsmassage

Masker

Dagverzorging

Sachets voor thuisgebruik

Medik8 Boost facial

In deze boost behandeling wordt goed gekeken naar de behoefte van de huid en aan de hand hiervan worden de juiste producten voor de behandeling geselecteerd. Er wordt een oppervlakte en dieptereiniging uitgevoerd om de dode huidcellen te verwijderen en afgesloten met een heerlijk masker. Ook zal er een dagverzorging aangebracht worden en krijgt de klant wat passende samples mee om de verzorging thuis nog even voort te kunnen zetten.

Intake

Oppervlakte reiniging

Diepte reiniging

Masker

Dagverzorging

Medik8 Deluxe facial               

Tijdens deze meest luxe anti aging behandeling van Medik8  wordt de klant extra in de watten gelegd. Er wordt goed gekeken naar de behoefte van de huid en met de juiste producten een oppervlakte reiniging en intense dieptereining uitgevoerd om alle dode huidcellen te verwijderen. Er wordt een heerlijke ontspanningsmassage of bindweefselmassage uitgevoerd en afgesloten met het Medik8 age defying platinum masker, dit masker is het ster product van Medik8. De huid ziet er na dit luxueuse masker direct stralend uit.  Lijntjes en rimpels worden verzacht met een zichtbaar egale huidteint.

Intake

Dubbele oppervlakte reiniging

Diepte reiniging

Ontspanningsmassage en korte bindweefselmassage

Age Defying platinum mask

Sachets voor thuisgebruik

Medik8 facial for men

Speciale gezichtsbehandeling voor mannen om de huid grondig te reinigen en te voeden zonder poespas. Dode huidcellen maken de huid dof en kunnen voor onzuiverheden zorgen. Door deze te verwijderen zal de huid er gezonder uitzien en meer glans krijgen. De huid wordt uitgereinigd en daarna intents gevoed met een masker welke wordt uitgekozen op basis van de behoefte van de huid. Er wordt afgelsoten met een dagverzorging en de klant krijgt een aantal samples mee om de verzorging thuis door te zetten.

Intake

Oppervlakte reiniging

Diepte reiniging

Masker

Dagverzorging

Medik8 Acne facial

In deze behandeling speciaal voor de huid die last heeft van acne wordt de huid intensief gereinigd. Eerst wordt een oppervlakte reiniging uitgevoerd, daarna een diepte reining waarin de dode huidcellen worden verwijderd en dan wordt de huid grondig uitgereinigd met, indien nodig, de utrasonic skin scrubber. Er wordt afgelosten met een zuiverend kleimasker en mooie dagverzorging. Ook zullen er samples meegegeven worden om de huid thuis ook nog goed te kunnen verzorgen.

Intake

Dubbele oppervlakte reining

Diepte reiniging

Uitreinigen met eventueel ultrasonic skin scrubber

Zuiverend kleimasker

Dagverzorging

Sachets voor thuisgebruik

Vragen over Schoonheids­behandelingen?

We begrijpen het als je nog vragen hebt over onze beauty behandelingen. Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer.

klassieke-schoonheids-behandeling