laser-ontharen-Hiva

Laserontharing

Nooit meer scheren, epileren of waxen!  Ontharen met de allernieuwste lasertechnologie. Wij werken met de Elits Epil808 Diode Laser, de meest effectieve ontharingslaser die op dit moment op de markt is. Door het unieke koelsysteem is bewezen dat laserontharing met Elits Epil808 Diode Laser, behalve minder pijnlijk ook veel effectiever is dan IPL  ontharing en vergelijkbare laserapparaten. Ontharen met de Elits Epil808 Diode Laser is de beste en veiligste optie om van overbeharing af te komen. De behandelingen bij Hiva Hair & Beauty worden uitgevoerd door geschoolde professionals.

Wat is laserontharing?

Laserontharing is een methode om ongewenst haar op het lichaam definitief te verwijderen. Bij laserontharing wordt een laserstraal op de huid gericht, die door het pigment in de haarzakjes wordt geabsorbeerd. Hierdoor wordt de haarwortel vernietigd, waardoor de haargroei vermindert en uiteindelijk stopt.

Hoe werkt laserontharing?

Laserontharing werkt door middel van warmte. De laser zendt een krachtige lichtstraal uit die door het pigment in het haarzakje wordt geabsorbeerd. De warmte van de laserstraal vernietigt de haarwortel, waardoor het haartje geen kans meer heeft om te groeien.

Welke gebieden kunnen worden behandeld?

Laserontharing kan worden toegepast op bijna elk deel van het lichaam waar ongewenst haar groeit, zoals de benen, armen, bikinilijn, oksels, rug en gezicht.

Is laserontharing veilig?

Laserontharing is veilig als het wordt uitgevoerd door een getrainde professional. De laserstraal is ontworpen om selectief de haarzakjes te targeten, waardoor de omliggende huid en weefsels niet worden beschadigd.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt en het haartype. Over het algemeen zijn er gemiddeld 6-8 behandelingen nodig met tussenpozen van 4-6 weken.

Zijn er bijwerkingen?

Er kunnen enkele bijwerkingen optreden na laserontharing, zoals roodheid, zwelling of lichte huidirritatie. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen enkele uren tot enkele dagen na de behandeling.

Wat zijn de voordelen van laserontharing?

De voordelen van laserontharing zijn onder andere permanente haarreductie, efficiëntie, minder pijnlijk dan andere ontharingsmethoden, veiligheid, geschikt voor verschillende huidtypen en uiteindelijk kostenbesparend.

Wie kan laserontharing krijgen?

Laserontharing is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en huidtypes. Het is echter niet geschikt voor zwangere vrouwen en mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals diabetes of huidaandoeningen.

Kan laserontharing worden gecombineerd met andere ontharingsmethoden?

Het wordt over het algemeen niet aanbevolen om laserontharing te combineren met andere ontharingsmethoden, omdat dit de resultaten kan beïnvloeden. Het is het beste om tijdens de behandelperiode andere ontharingsmethoden te vermijden.

Belangrijk!

  • 24 uur voor de behandeling scheren
  • 2 weken voor de behandeling niet zonnen
  • 2 weken na de behandeling niet zonnen

behandelingen, prijzen en afspraak maken

Elits-Epil808-Diode-Laser

Vragen over laserontharen?

Heb je vragen over laserontharen of andere behandelingen. Bel gerust, we helpen je graag!

“Paar keer gezicht behandelingen gehad hier, ben zeker tevreden. Echt specialisten in hen werk. En krijg altijd goede advies voor gezicht behandeling! Ga zeker vaker terug voor behandelingen.”

Matin