microneedling-mesotherapie-hiva

Micro­needling meso­therapie

Mesotherapie is een gezichtsbehandeling gericht op het verbeteren van de huidstructuur. Het kan oneffenheden zoals (acne) littekens en pigmentvlekken in het gezicht aanzienlijk verminderen. Het laat rimpels en vage lijntjes vervagen maar is bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor het verbeteren van grauwe rokers huiden of huiden met grove poriën. Met microneedling willen wij structurele en duurzame huidverbetering bewerkstelligen. Op een natuurlijke manier zal een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden.

Wat is microneedling?

Microneedling is een vorm van Mesotherapie waarbij met een pen met naaldjes minuscuul kleine gaatjes in de huid gemaakt worden. De gaatjes zijn met het blote oog niet te zien en dit gaat pijnloos. De prikkeling in het bindweefsel zorgt ervoor dat er actieve groei- en helende factoren vrijkomen. Dit zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Daarnaast zorgen de kanaaltjes die tijdens de behandeling in de huid gemaakt worden, dat actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur en vitamine C veel beter in de huid doordringen en dus efficiënter werken.

Waarvoor is microneedling geschikt?

  =

  Huidveroudering

  =

  Grove poriën

  =

  Rimpels

  =

  Fijne lijntjes

  =

  Onregelmatige huidstructuur

  =

  Pigmentatie

  =

  Acne littekens

  =

  Littekens

  =

  Pigmentvlekken

  =

  Grauwe huidskleur

  =

  Huidverslapping

  microneedling-behandeling-huid

  Hoe ziet een behandeling eruit?

  Voorafgaand aan de behandeling vindt een uitgebreide intake plaats. We bespreken de wensen en verwachtingen van de klant en zullen een dossier met before foto aanmaken. Vervolgens wordt er een oppervlakte reiniging uitgevoerd met een van onze Medik8 cleaners. Deze wordt zorgvuldig naar de behoefte van de huid uitgekozen. De huid wordt gedesinfecteerd en is dan klaar voor de microneedling behandeling. Met de Dermapen wordt in cirkelende bewegingen het gekozen serum ingesluisd. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk verkoelend vliesmasker en dagverzorging van Medik8. 

  Microneedling in kuurverband.

  Voor een boost van de huid kan een losse behandeling geboekt worden, maar voor de beste resultaten raden wij het aan in kuurverband te starten. Afhankelijk van de conditie van de huid zal de kuur uit 4 tot 8 behandelingen bestaan om de 2 weken. Zo kunnen wij in korte tijd verbluffende resultaten behalen. Vervolgens is één behandeling per 6 tot 8 weken voldoende om het resultaat te behouden. De vorming van collageen en elastine gaat nog maandenlang na de Dermapen behandeling door. De huid zal een steeds gezondere glow krijgen en wordt steeds gladder en strakker!

  behandelingen, prijzen en afspraak maken

  microneedling

  Vragen over Microneedling?

  Vraag je je af wat microneedling voor jouw huid kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen.

  Super leuk team! Voel mij altijd welkom en ga altijd met mooie haren en tevredenheid weer naar huis!

  Floor