peelings-hiva-wijk-bij-duurstede

Medik8 chemische peeling 

Een peeling is een behandeling waarbij de huidtextuur en het uiterlijk van de huid wordt verbeterd door het gebruik van sterke zuren. De bovenste huidlagen worden zachtjes afgeschilferd waardoor een heldere jonger uitziende huid onthuld wordt. Door het gebruik van verschillende soorten zuren kunnen er verschillende huidproblemen aangepakt worden zoals acne of pigmentatie. Voor een optimaal resultaat raden wij een kuur van 6 peelings en een op maat gemaakte thuis-routine aan. Dit is ons “12 weeks to wow persoonlijke training voor de huid” programma. Daarnaast bieden we ook losse peel behandelingen aan.

De peel behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zal er een uitgebreide huidanalyse plaatsvinden. Aan de hand hiervan, en in overleg met de klant, wordt er een geschikte peeling gekozen. We bespreken de wensen van de klant en wat je kan verwachten van de peelbehandelingen. Ook wordt de voor- en nazorg besproken en zullen we de aanvullende thuis-routine doornemen. Bij een peelingkuur ontvang je een set Medik8 producten cadeau voor de thuisroutine.

Dubbele reiniging van de huid

Voorbereiding peeling

Peeling

Kalmerend serum en daarover een heerlijk vocht inbrengende en kalmerend vliesmasker

Afsluitende Medik8 dag verzorging

“12 weeks to wow” kuur aanbod

Rewind

De Rewind kuur van Medik8 is speciaal ontwikkeld voor de verouderde, zonbeschadige huid met fijne lijntjes en rimpels. De combinatie van glycolzuur, amandelzuur en pyrodruivenzuur helpt de collageenproductie te stimuleren, maakt de huidtextuur gladder, minimaliseert fijne lijntjes en rimpels en maakt het huidoppervlak voller.

Even

De Even kuur is speciaal ontworpen voor de huiden met zonneschade en hyperpigmentatie problemen. Deze kuur bevat melkzuur wat de melanineproductie minimaliseert en hierdoor de vorming van hyperpigmentatie remt en bestaande pigmentatie vervaagt. Glycolzuur draagt bij aan een mooi egaal huidoppervlak met een frisse teint.

Clarity

De Clarity kuur is ontwikkeld om acne en vergrote poriën tegen te gaan. De combinatie van amandelzuur, glycolzuur, melkzuur en salicylzuur brengt oneffenheden snel onder controle en vermindert het risico op toekomstige puistjes drastisch. Het helpt de huidcel vernieuwing te normaliseren en bevordert een heldere huidteint.

Losse peel behandelingen

Wij adviseren om een kuur van 6 behandelingen aan te gaan. Dit geeft het mooiste resultaat. Tijdens de kuur kan de intensiteit heel gericht opgebouwd worden d.m.v. het layeren van de peelings. Hierdoor wordt er steeds meer resultaat bereikt. Het is ook mogelijk om één peeling te ondergaan om de huid een flinke boost te geven. Al na één behandeling voelt de huid heel zacht aan en is de huidconditie zichtbaar verbeterd. Ook zijn losse behandelingen geschikt om na het ondergaan van een kuur de behaalde conditie van de huid te behouden.

Universal aha

Geschikt voor iedereen en ieder huidtype. Het verheldert, verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. Ideaal voor een eerste keer peelen of om de resultaten van andere peelings te behouden.

Sensitive pha

Geschikt voor een extreem gevoelige of een roodheid-gevoelige huid. Het maakt de huid zichtbaar gladder en bevordert een sterkere huidbarrière.

Mono peels

Naast de combipeels bieden wij ook monopeels aan. Deze peelings bevatten één fruitzuur voor hele specifieke, gerichte huidverbetering. Dit fruitzuur wordt in overleg met de behandelaar gekozen.

behandelingen, prijzen en afspraak maken

peeling-behandeling

Vragen over Peelings?

Heb je vragen over onze peelings en behandelingen? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen.

Mijn gezichtsbehandeling van vandaag was zo ontspannend. Ik heb genoten van de professionele manier de behandeling werd uitgevoerd.

Melissa