medik-8-peeling-kuur

Medik8 peeling kuur

12 WEEKS TO WOW

Haal alles uit jouw huid met onze 12 WEEKS TO WOW training voor de huid peelkuur.

Dit is een nieuwe, unieke peeling kuur van Medik8. De kuur bestaat uit 6 peeling behandelingen in 12 weken om jouw je mooiste huid te geven met een “Glowy WOW” effect. Bij de kuur zit een kitje inbegrepen met verzorgingsproducten om de huid voor te bereiden op de peelingen en om hem na te behandelen. Wij onthullen jouw mooiste huid met deze peeling kuur.

Wat is een Medik8 peeling?

Een peeling is een vloeistof die bestaat uit zuren zoals glycolzuur, melkzuur of melkzuur. Alle Medik8 peelings zijn geformuleerd met een “Time Release Technologie”, hiervoor zorgt het toegevoegde ingrediënt Arginine. De werkstoffen worden gedurende lange tijd langzaam aan de huid gegeven. Door deze formule is er minder kans op irritatie. Elk zuur heeft zijn eigen werking en glycolzuur heeft de kleinste molecuul waardoor hij het diepste in de huid kan komen. Daar aangekomen versnellen ze de celvernieuwing waardoor je mooie, nieuwe huidcellen eerder zichtbaar zullen worden aan de bovenkant van de huid. Met een peeling onthullen we jouw mooie, nieuwe huid.

waarvoor-medik8-peeling

Waarvoor kun je een Medik8 peeling inzetten?

Huidveroudering

Grove huidstructuur

Pigmentatie

Acne en onzuivere huid

Acne litteken vlekjes

Doffe huid

De 3 soorten peeling kuren van Medik8

Rewind

De Rewind kuur van Medik8 stimuleert de collageenproductie, vervaagt oneffenheden en maakt de huid zachter en jonger. Deze peeling bevat een combinatie van glycolzuur, amandelzuur en pyruvinezuur. Geschikt voor de verouderde huid, fijne lijntjes en zonschade.

Even

De Even kuur is een verhelderende peeling voor zonschade en oppervlakkige pigmentvlekken. Minimaliseert de pigmentproductie waardoor pigmentverkleuringen minder zichtbaar worden en de huid een egale kleur krijgt. Deze peeling bevat een combinatie van glycolzuur en melkzuur. Geschikt voor pigmentvlekken, acne litteken vlekjes en zonschade.

Clarity

De Clarity kuur is een krachtige peeling die de huid tot diep in de poriën reinigt. Pakt acne en uitbraken van puistjes aan. Deze peeling bevat een combinatie van glycolzuur, melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en lipohydroxyzuur. Geschikt voor acne, vette huid met verstopte poriën en grove poriën.

Inhoud peeling behandeling Medik8

Dubbele reiniging van de huid

Voorbereiding peeling

Peeling (vanaf de 2e peeling een 2e en 3e laagje)

Kalmerend serum en daarover een vliesmasker

Afsluitende verzorging

Prijs Medik8 peeling kuur

Kuurprijs is € 600,00 en je mag per behandeling betalen (6 x € 100,00). 

Afspraak maken?

Boek hieronder je eerste behandeling online.

  • Kom je voor de 1e keer bij Hiva Hair & Beauty? Boek dan een Meet & Treat Kennismaking behandeling (€ 65,-). Dit is een kennismakingsbehandeling met een intake, Observ huidscan en een Medik8 behandeling. Tijdens deze behandeling krijg je een Medik8 facial en kijken we hoe de huid reageert en of hij geschikt is voor de kuur. Tevens gaan we je alles uitleggen en ontvang je het CSA kitje voor thuis. Hierna gaan we de kuur inboeken.

 

  • Ben je al klant bij Hiva Hair & Beauty? Boek dan “Medik8 voorbereiding kuur”. Hierbij gaan we je alles uitleggen, maken een huidscan en je ontvangt het CSA kitje om de huid voor te bereiden op de kuur. Hierna gaan we de kuur inboeken. Deze behandeling is gratis.
huidverbeterende-peelings-hiva

Vragen over Peelings?

Heb je vragen over onze peelings en behandelingen? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen.

Mijn gezichtsbehandeling van vandaag was zo ontspannend. Ik heb genoten van de professionele manier de behandeling werd uitgevoerd.

Melissa