huidverbeteringsregime

Jouw optimale huid­verbeterings­routine  

Voor een mooie, gezonde huid en het behalen van huidverbeterings resultaten is een regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialiste erg belangrijk. Maar voor het beste resultaat is een goede thuisroutine ook van groot belang. Maar met zoveel verschillende merken en producten, hoe stel je deze het beste voor jouw specifieke huid samen?

Het perfecte huid­verbeterings­regime

Het begrijpen van je huid is de eerste stap naar een volledig ontwikkelde huidverbeteringsroutine. Overweeg het probleem van de huid dat je wilt aanpakken – zijn het fijne lijntjes en rimpels waar je je op wilt richten, of een reeks onvolkomenheden die moeten worden gekalmeerd? We hebben, van Medik8, een selectie producten om tegemoet te komen aan elk huidprobleem: veroudering van de huid, pigmentvlekken, acne, porieverfijning, roodheid en herstel. Je kunt zelfs de oplossingen combineren om jouw perfecte combinatie te krijgen. Als je eenmaal je oplossing hebt gekozen, is dit het moment om je routine op te bouwen. Overweeg je ochtend- en avondroutine afzonderlijk – ze spelen in op verschillende huidbehoeften.

OCHTEND

1 | REINIGER

’s Morgens verwijdert een lichte reiniger de olie die ’s nachts is geproduceerd.

2 | TONER

Door gebruik van een toner zal de penetratie van de serums en vochtinbrengende bestanddelen die volgen, verbeteren.

3 | SERUM

Breng na de toner een gericht serum aan. Als u meer dan één serum aanbrengt, moet u eerst de dunste formule aanbrengen. Antioxidanten zoals vitamine C of koperen PCA zijn van essentieel belang om ’s morgens te worden aangebracht om uw gevoelige huid de hele dag te beschermen.

4 | MOISTURISER EN ZONBESCHERMER

Combineer je moisturiser en zonbeschermer in Advanced Day Total Protect ™ of gebruik een breed spectrum SPF zoals Physical Sunscreen over je favoriete moisturiser of gezichtsolie.

De avond is het moment om de meest voedende formules en de beste actieve serums aan te brengen.

AVOND

1 | REINIGER

Begin met een milde oogmake-up-reiniger, zoals Eyes & Lips Micellar Cleanse ™, naast een pH-gebalanceerde cleanser om make-up van het gezicht te verwijderen.

2 | TONER

Breng de huid in evenwicht en versterk de effectiviteit van vervolgproducten met een zachte toner.

3 | SERUM

De huid is ’s nachts het meest actief wanneer de vernieuwing van huidcellen wordt versterkt. Dit maakt het de ideale tijd om vitamine A-serums te gebruiken die ook de vernieuwing van de huidcellen versnellen. Bepaalde vitamine A’s kunnen worden gedeactiveerd door zonlicht, dus neem altijd uw retinol of retinalserum op in uw nachtroutine. (r-Retinoate® kan dag en nacht worden gebruikt.)

4 | MOISTURISER EN ZONBESCHERMER

’s Nachts is ook de ideale tijd om te hydrateren, omdat rijkere vochtinbrengers de tijd hebben om diep in uw huid te dringen. Kies voor een zwaardere moisturiser dan u overdag zou gebruiken om de gevoelige huid tijdens het slapen echt te voeden en te verjongen.

Medik8

Alle schoonheidsbehandelingen bij Hiva’s Hair en beautysalon worden uitgevoerd met Medik8 producten.
Medik8 is pionier op het gebied van geavanceerde technologieën in huidverbetering. Alle producten worden ontwikkeld voor het behalen van duurzamen resultaten en zijn geheel chemicaliën en proefdier vrij.

Onze beautyspecialiste geeft graag advies over de, voor jou, beste huidverbeteringsroutine en de meest geschikte producten. Alle Medik8 producten zijn in onze salon te verkrijgen en deze maand profiteer je van 10% korting!

huidtypes-producten