Informatie

Welkom op de website van Hiva Hair & Beauty Salonin Wijk bij Duurstede. U kunt bij ons terecht voor professionele haarverzorging, kleuring, styling, make-up, PMU, huidverzorging en nagelverzorging.
Bekijk ons aanbod en maak een keuze voor uw uiterlijke en verzorging.

Bij onze werkwijze staat de klant voorop. Wij geven graag onze persoonlijke aandacht en een verzorging op maat. Voor elke klant hebben we de bijpassende behandeling.

Je haar hoort bij je en is onderdeel van je persoonlijkheid. Het is het eerste wat mensen zien, letterlijk de kroon die je elke dag draagt. Het is een deel van je uiterlijk dat de beste verzorging verdient zodat jij vol zelfvertrouwen de deur uitgaat.

Als u van variëren houdt, denken wij graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Bij ons kunt u inspiratie opdoen en kan u regelmatig met een nieuwe look verschijnen.

Styling en Visagiste

Bij Hiva Hair & Beauty Salon gaan we verder dan de verzorging van uw haar. Het is immers maar een onderdeel van uw persoonlijke verzorging. Zo bieden wij u de mogelijkheid om op uw verzoek gebruik te maken van het advies van onze Styliste en Visagiste.
Ook is het mogelijk naast een mooi kapsel uw huid en handen er verzorgd uit te laten zien. Vraag naar onze mogelijkheden.

Nagelstudio

Wij geven in onze salon Russian manicure en verzorgen de nagels met gellak. Graag willen wij hier iets aan toevoegen en daarom breiden wij binnenkort uit met het verlengen van nagels. U kunt bij ons terecht voor een volledige hand en nagelverzorging. Op afspraak dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag