Ontdek onze kleurspecialiteiten

Hieronder hebben wij een aantal van onze kleurspecialisaties voor je toegelicht. Dit is slechts een kleine greep uit onze (kleur)behandelingen. Naast de perfecte color treatment kun je bij ons onder andere terecht voor een prachtige blow-dry, een keratine behandeling en natuurlijk een perfecte haircut.

Balayage

Balayage is een tijdloze techniek, waarbij de verf direct (eventueel  met gebruik van folies) met een kwast op het haar wordt aangebracht. Doordat de verf halverwege het haar wordt aangezet, ontstaat er een natuurlijk effect met een prachtige look met name bij halflang tot lang haar.

Ombre

Speels, sexy en fashionable: dat is ombre. Ombre is frans voor ‘schaduw’. Bij de kleurtechniek worden highlights aan de uiteinden (punten van het haar) geplaatst, waardoor er een schaduweffect ontstaat tussen de boven- en onderkant. Hierbij is de bovenkant altijd donkerder dan de onderkant, waardoor je bijna geen uitgroei ziet.

Bronde (Bruine Ombre)

Bronde is een variatie van Ombre. Met behulp van high- en lowlights worden er diversetinten blond en bruin in de haren aangebracht. Wanneer je een koele tone in je huid hebt, geven astinten een prachtig resultaat. Bij een warmere huidskleur zijn over het algemeen kleuren zoals goud en koper een goede match.

Permanente kleuren en tijdelijke kleuren met een spoeling

Wij werken met twee type kleuringen: permanente en tijdelijke kleuren. Een permanente kleur blijft met de juiste verzorging ongeveer 24 weken lang mooi. Een kleurspoeling, zoals de trendy pasteltinten, is veelal tijdelijk en slijt uit het haar. De verzorgende kleuring zorgt ervoor dat je een prachtige glans over je haren komt.

Olaplex behandeling

Wanneer je haar beschadigd is door stijlproducten, chemische producten of agressieve haarverf biedt Goldwell’s Olaplex uitkomst en zorgt voor stevig, glanzend en gezond haar. Om het haar te beschermen tegen schadelijke invloeden, raden wij een Olaplexbehandeling altijd aan wanneer je je haar wilt blonderen of ontkleuren