Kaalheid

SCALPPIGMENTATIE (microhairpigmentation)

Scalppigmentatie is een permanent make-up tech- niek waarbij minuscule kleine puntjes pigment wordt aangebracht op de hoofdhuid om de natuurli- jke uitstraling van echte haarfollikels te repliceren. Het wordt beschouwd als de beste behandeling om haar voller te doen lijken, kaalheid te camoufleren, littekens na haartransplantatie onzichtbaar te maken en de meest realistische illusie van echt haarmogeli- jktemaken.

Tariefindicatie per zone: € 620,-.

Het voor jou geldende maatwerk tarief MHP is afhankelijk van diverse factoren zoals de grootte van het te behandelen oppervlak, de mate van haarver- lies, de gewenste dichtheid, de kleur en conditie van je huid, en het aantal behandelingen. Je situatie en het aantal bij jou te behandelen zones resulteert in een persoonlijke pakketprijs inclusief een jaar garan- tie. De gemiddelde pakketprijs bedraagt € 2.500,-.

STAMCELACTIVATIE

Haar dat steeds dunner, korter, breekbaarder en lichter van kleur wordt een nieuwe impuls geven met onze stemcelactivatie.

Bij stamcelactivatie word gebruikgemaakt van essentiele vitamines en plantenextracten die de aanmaak en levensduur van de haarfollikels sterk stimuleren. Met speciale naald wordt eerst stamcel- preperaat in de huid gepigmenteerd. Hiervoor word gebruikgemaakt van het permenant make-up apparaat. Binnen enkele weken ziet nagenoeg iedereen de eerste resultaten: dikker, vitaler, krachti- ger en donkerder haar.

Het tarief voor haargroei stimulatie is € 165,- per behandeling.