• Knippen en kleuren
 • Beauty
 • Nagelstudio

Ontdek onze kleurspecialiteiten

Hieronder hebben wij een aantal van onze kleurspecialisaties voor je toegelicht. Dit is slechts een kleine greep uit onze (kleur)behandelingen. Naast de perfecte color treatment kun je bij ons onder andere terecht voor een prachtige blow-dry, een keratine behandeling en natuurlijk een perfecte haircut.

Balayage

Balayage is een tijdloze techniek, waarbij de verf direct (eventueel  met gebruik van folies) met een kwast op het haar wordt aangebracht. Doordat de verf halverwege het haar wordt aangezet, ontstaat er een natuurlijk effect met een prachtige look met name bij halflang tot lang haar.

Ombre

Speels, sexy en fashionable: dat is ombre. Ombre is frans voor
‘schaduw’. Bij de kleurtechniek worden highlights aan de uiteinden (punten van
het haar) geplaatst, waardoor er een schaduweffect ontstaat tussen de boven- en
onderkant. Hierbij is de bovenkant altijd donkerder dan de onderkant, waardoor
je bijna geen uitgroei ziet.

Bronde (Bruine Ombre)

Bronde is een variatie van Ombre. Met behulp van high- en lowlights worden er diversetinten blond en bruin in de haren aangebracht. Wanneer je een koele tone in je huid hebt, geven astinten een prachtig resultaat. Bij een warmere huidskleur zijn over het algemeen kleuren zoals goud en koper een goede match.

Permanente kleuren en tijdelijke kleuren met een spoeling

Wij werken met twee type kleuringen: permanente en tijdelijke kleuren. Een permanente kleur blijft met de juiste verzorging ongeveer 24 weken lang mooi. Een kleurspoeling, zoals de trendy pasteltinten, is veelal tijdelijk en slijt uit het haar. De verzorgende kleuring zorgt ervoor dat je een prachtige glans over je haren komt.

Olaplex behandeling

Wanneer je haar beschadigd is door stijlproducten, chemische producten of agressieve haarverf biedt Goldwell’s Olaplex uitkomst en zorgt voor stevig, glanzend en gezond haar. Om het haar te beschermen tegen schadelijke invloeden, raden wij een Olaplexbehandeling altijd aan wanneer je je haar wilt blonderen of ontkleuren

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van het gezicht en zijn een belangrijk aandachtspunt voor het creëren van een mooie vrouwelijke uitstraling. Het epileren & verven van uw wenkbrauwen is daarbij een belangrijke factor. Bij Hiva’s beauty salon kunt u uw wenkbrauwen laten epileren en verven in een mooie, natuurlijke vorm en kleur.

Hennawenkbrauwen

Wenkbrauwen met henna is een techniek om de wenkbrauwen op te vullen en daarmee ook de uitstraling van het gezicht te verbeteren. Zelfs mensen die al micropigmentatie of permanente make-up lieten aanbrengen, kunnen nog geholpen worden met deze techniek om de kleur te doen herleven. Ook voor grijzewenkbrauwen is dit de perfecte oplossing.

Henna is een plantaardig natuurproduct dat ideaal is om de huid en de haren onbeschadigd mee te verven. Henna brows blijven 2-3 weken op de huid en tot wel 6 weken op de haartjes!

 

Epileren met draad

Een van de vele specialiteiten van ons salon is het epileren met draad. Deze methode is uiterst geschikt voor het verwijderen van al het gezichtshaar. Het strak maken van de wenkbrauw staat deze techniek bekend om, omdat het zowel dik en dons haartjes lang weg laat blijven. Epileren met draad is een massage voor je gezicht. Doordat alleen de huid en haar zachtjes aangeraakt wordt is dit de meest huidvriendelijke methode om haartjes te verwijderen.

Nieuwste generatie wenkbrauwbehandelingen

Met de nieuwste generatie wenkbrauwbehandelingen zijn er nog veel meer mogelijkheden dan voorheen. Door gebruikt van specialistische technieken die ook in de kapperswereld gebruikt worden hebben we alle mogelijkheden op het gebied van het kleuren van de wenkbrauwen.

Zijn uw wenkbrauwen en wimpers erg licht of vergrijsd? In overleg verven we ze in een mooie tint die optimaal past bij uw eigen huid- en haarkleur!

Wimperliften

Wimperlifting is een kortdurende behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

De Perfect Eyelash Lash Volume Lifting is een kortdurende behandeling met een inwerktijd van max 30 tot 45 minuten (afhankelijk van de soort wimper) om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt. Bij Perfect Eyelash Lash Volume Lifting wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken blijft behouden.


Voordelen wimperlifting

 • Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar
 • Voelt licht en natuurlijk
 • Ogen lijken groter
 • Geeft een natuurlijke uitstraling
 • Niet schadelijk voor de wimpers
 • Waterbestendig, douchen, zwemmen etc.

Microblading

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kunnen we de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. 

We tekenen elk haartje individueel met een microblading-blade en kiezen de juiste kleur pigment als uw natuurlijke wenkbrauwharen, zodat u het meest natuurlijke resultaat krijgt. We kijken naar de vorm van het gezicht en volgen de eigen haargroei richting.

Waarom microblading?

 • Je bent het zat om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen
 • Je wilt dat je wenkbrauwen er altijd goed uitzien. Wanneer je net wakker bent, op vakantie en zelfs tijdens het sporten
 • Elk haartje dat mist wordt individueel getekend, dit zorgt het voor hetmeest natuurlijke effect
 • Het resultaat wordt aangepast met de juiste kleur de juiste vorm en juistehaargroeirichting
 • Het geeft een open blik en kan een liftend effect geven

Duurzaamheid van microblading

 • De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype enlevenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen enz.)
 • De resultaten blijven tussen de 1 tot 3 jaar
 • Een maand na de eerste behandeling kunt een touch-up laten uitvoeren, hierbijworden eventuele minder goed gepakte gedeeltes bijgewerkt
 • Een jaarlijkse Touch-up behandeling wordt aanbevolen om het mooiste resultaatte behouden

De procedure

 • We bespreken eerst met u, uw wensen en de conditie van de eigenwenkbrauwen
 • Daarna tekenen we de wenkbrauwen met een potlood net zolang tot u helemaaltevreden bent
 • Door middel van een fotoprogramma kijken we of de wenkbrauwen symmetrischzijn
 • Kiezen de kleur die het best bij eigen haarkleur en huidskleur past
 • De roodheid na de behandeling verdwijnt binnen een dag
 • De behandeling duurt gemiddeld  1 uur

Veel vrouwen willen lange nagels. Het lukt echter niet altijd om de nagels tot de gewenste lengte te laten groeien, omdat ze voortijdig afbreken of inscheuren. De nagelplaat bestaat uit vele dunne laagjes. Als de nagel onbeschermd is, kunnen deze lagen van elkaar loslaten zodat de nagelplaat zachter en breekbaar wordt. 

 

Door het zetten van gelnagels, gellak of acrylnagels heeft u twee voordelen in één. De nagelplaat wordt door deze nagels beschermd en u krijgt mooie afgewerkte nagels op de door u gewenste lengte, model en kleur. Tevens zijn deze nagels uitermate geschikt voor nagelbijters.

Ook voor manicure kunt u bij Hiva Hair en Beauty salon bent terecht. Wij kunnen zorgen dat u representatief bent, in ieder omgeving met verzorgde nagels die er mooi uit zien. De nagels voelen plezierig zacht en glad aan. Onze specialiste verzorgt uw huid, nagelriemen en nagels.

Nails

Nagelstudio

Veel vrouwen willen lange nagels. Het lukt echter niet altijd om de nagels tot de gewenste lengte te laten groeien, omdat ze voortijdig afbreken of inscheuren. De nagelplaat bestaat uit vele dunne laagjes. Als de nagel onbeschermd is, kunnen deze lagen van elkaar loslaten zodat de nagelplaat zachter en breekbaar wordt.

Door het zetten van gelnagels, gellak of acrylnagels heeft u twee voordelen in één. De nagelplaat wordt door deze nagels beschermd en u krijgt mooie afgewerkte nagels op de door u gewenste lengte, model en kleur. Tevens zijn deze nagels uitermate geschikt voor nagelbijters.

Ook voor manicure kunt u bij Hiva’s beauty salon bent terecht. Wij kunnen zorgen dat u representatief bent, in ieder omgeving met verzorgde nagels die er mooi uit zien. De nagels voelen plezierig zacht en glad aan. Onze specialiste verzorgt uw huid, nagelriemen en nagels.

Heeft u een bijzondere nagel en weet u niet wat u er mee moet? Onze nagel styliste kan u hierover advies geven.

Nagelstudio

Wij geven in onze salon manicure en verzorgen de nagels met gellak. Graag willen wij hier iets aan toevoegen en daarom breiden wij binnenkort uit met het verlengen van nagels. U kunt bij ons terecht voor een volledige hand en nagelverzorging.

Op afspraak dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag

Deze diashow vereist JavaScript.