Wenkbrauwen

Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van het gezicht en zijn een belangrijk aandachtspunt voor het creëren van een mooie vrouwelijke uitstraling. Het epileren & verven van uw wenkbrauwen is daarbij een belangrijke factor. Bij Hiva’s beauty salon kunt u uw wenkbrauwen laten epileren en verven in een mooie, natuurlijke vorm en kleur.

Hennawenkbrauwen

Wenkbrauwen met henna is een techniek om de wenkbrauwen op te vullen en daarmee ook de uitstraling van het gezicht te verbeteren. Zelfs mensen die al micropigmentatie of permanente make-up lieten aanbrengen, kunnen nog geholpen worden met deze techniek om de kleur te doen herleven. Ook voor grijzewenkbrauwen is dit de perfecte oplossing.

Henna is een plantaardig natuurproduct dat ideaal is om de huid en de haren onbeschadigd mee te verven. Henna brows blijven 2-3 weken op de huid en tot wel 6 weken op de haartjes!

 

Epileren met draad

Een van de vele specialiteiten van ons salon is het epileren met draad. Deze methode is uiterst geschikt voor het verwijderen van al het gezichtshaar. Het strak maken van de wenkbrauw staat deze techniek bekend om, omdat het zowel dik en dons haartjes lang weg laat blijven. Epileren met draad is een massage voor je gezicht. Doordat alleen de huid en haar zachtjes aangeraakt wordt is dit de meest huidvriendelijke methode om haartjes te verwijderen.

Nieuwste generatie wenkbrauwbehandelingen

Met de nieuwste generatie wenkbrauwbehandelingen zijn er nog veel meer mogelijkheden dan voorheen. Door gebruikt van specialistische technieken die ook in de kapperswereld gebruikt worden hebben we alle mogelijkheden op het gebied van het kleuren van de wenkbrauwen.

Zijn uw wenkbrauwen en wimpers erg licht of vergrijsd? In overleg verven we ze in een mooie tint die optimaal past bij uw eigen huid- en haarkleur!