Uw huid is ons passie.

Wij geloven dat iedere huid verbeterd kan worden. Het kan zijn dat u bij mij komt voor huidverjonging, maar misschien worstel u al jaren met littekens, pigmentvlekken, rosacea, acne, een hele grove vette, of juiste dunne gevoelige vochtarme huid. Ik weet hoe belangrijk een mooie en gezonde huid is nadat ik zelf jarenlang geworsteld heb met huidaandoeningen. Van daaruit heb ik me steeds meer verdiept in huidverbetering en gezondheid.

U huid is de spiegel van u gezondheid
Wij behandelen vanuit een holistische visie waarbij wij de huid zien als spiegel van de algehele lichamelijke conditie van onze cliënt. Uw huid is uw grootste orgaan en laat zien hoe het eigenlijk met u gaat. wij willen u graag helpen het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid te bevorderen door aanspraak te doen op het zelfherstellend vermogen van de huid. Wij zien fantastische resultaten met onze huid verbeterende behandelingen die de huid activeren om zelf aan het werk te gaan. Door de huid te prikkelen met de nieuwste technieken stimuleren we de diepere huidlagen zodat ze een verbluffend en blijvend resultaat geven. Het lichaam en dus ook uw huid is altijd bezig om u in de beste conditie en gezondheid te houden. Hierbij is de innerlijke gezondheid minstens zo belangrijk! Niet alleen wat u op uw lichaam smeert maar ook hoe u u van binnen voelt is hierbij van groot belang.

Anti-aging
We hebben er allemaal mee te maken; onze huid wordt slapper, we krijgen rimpels en lijntjes, pigmentvlekken en andere tekenen van huidveroudering.  Anti-aging is makkelijk gezegd maar is van veel factoren afhankelijk. Al 80% van huidveroudering komt van de zon. Met een goede zonbescherming kunt u preventief al veel schade voorkomen. De tijd terug draaien kunnen we helaas niet. Toch kunnen we met de juiste behandeling en verzorging het verouderingsproces wel vertragen en de huidvernieuwing stimuleren. Hierbij geloven wij sterk in het zelfherstellend vermogen van de huid. Denk hierbij aan mesotherapie waarbij we kleine gaatjes in de huid maken waardoor de huid zichzelf gaat herstellen door collageen en elastine aan te maken waardoor we een jongere uitstraling krijgen en littekens kunnen
Bepaalde vitamines zijn en al de huid aanwezig of kunnen door ze aan te brengen de aanmaak hiervan stimuleren zodat u de kwaliteit van uw huid op peil houdt zodat tekenen van huidveroudering minder zichtbaar worden.
Wij helpen u graag met de juiste behandelingen en keuze voor crèmes, behandelingen, leefstijl en supplementen.
Maak vrijblijvend een afspraak voor advies!

Hoe gaan we te werk?
Wij luisteren ten eerste naar uw verhaal, en maken vervolgens samen met u door een uitgebreide intake en huidanalyse een behandelplan met daarin een combinatie van de juiste behandelingen en advies op maat afgestemd op uw persoonlijke situatie en huidwensen. Geduld is hierbij de gouden sleutel, de huid is tot veel in staat maar dit gaat niet over één nacht ijs; wij nemen graag de tijd voor een prachtig en duurzaam resultaat en een gezonde stralende huid.

Welke behandelingen bieden wij aan?
Wij werken alleen met producten die vriendelijk zijn voor de huid en waar grondig wetenschappelijk onderzoek naar de werking is gedaan. Omdat wij in de diepere lagen van de huid werken gebruiken wij in de salon producten van Kaeso en Medik8. Beide zijn vegan, vrij van parabenen en veel andere nare stofjes waar uw huid & lichaam niet blij van wordt.
Medik8 is gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering. Zij werken met zeer hoge dosering vitamine A en C in hun producten, een doorbraak op het gebied van anti aging en huidproblemen!
En Medik8 heeft een zeer uitgebalanceerde lijn voor in de schoonheidssalon en uiteraard ook voor thuisgebruik.
Wij bieden de volgende behandelingen aan:

KAESO

Keaso Hydrating Treatment 60 min
Behandeling voor de vochtarme of droge huid, uw huid is na deze vochtbooster zichtbaar stralender en dieper gehydrateerd.

Keaso Calming Treatment 60 min
Behandeling voor de rode of geïrriteerde, gevoelige huid. Met deze behandeling komt u huid tot rust en is de teint zichtbaar verbeterd.

Keaso Rebalancing Treatment 60 min
Behandeling voor de zeer vette of onrustige huid. Eventueel aan te vullen met het verwijderen van onzuiverheden, zal uw huid zichtbaar schoner en rustiger aanvoelen.

Alle Kaeso behandelingen kosten € 60 per 60 minuten, en bestaan uit een reiniging, massage, masker en verzorging met producten afgestemd op uw huid.

MEDIK8

Meet and Treat Medik8 KENNISMAKINGSBEHANDELING          

Beauty 75 min

€ 75,00
Bij deze kennismakingsbehandeling wordt uw huid geanalyseerd. Aan de hand daarvan zal er een behandelplan worden opgesteld.  U kunt deze behandeling eventueel uitbreiden met een aanvullende modules
 
Medik8 Pore Refining Facial      Beauty 75 min  
€ 75,00
Deze behandeling is zeer geschikt voor een vettere huid met grove poriën. Het combineert superieure diepreinigende actieve stoffen om de poriën wand te versterken en de bloedcirculatie te stimuleren om de huidtextuur te verfijnen.
Medik8 White Balancing Facial Beauty 75 min  
€ 85,00
Deze complete verhelderende behandeling voor uw gezicht, hals en decolleté zorgt ervoor dat donkere pigmentvlekken egaler worden en het pact verder de zichtbare tekenen van huidveroudering aan.  U kunt deze behandeling eventueel uitbreiden met een aanvullende module Bindweefselmassage
Medik8 Brightening Platinum Facial      Beauty 75 min  
€ 95,00
Deze behandeling is voor de doffe, vermoeide huid die last heeft van pigmentatie of is aangetast door seizoensveranderingen. Het resultaat is een natuurlijke glans en verheldert gelaat met minder verkleuringen. Kan goed gecombineerd worden met onze Collageen Inductie Therapie.
Medik8 Calmwise Facial              Beauty 75 min  
€ 85,00
Deze delicate gezichtsbehandeling is geschikt voor de geïrriteerde of (over)gevoelige huid met zichtbare couperose of roodheid. Er wordt gebruikgemaakt van vitamine C, vitamine K, teprenone en algen om de huid te kalmeren. Het risico op huidreacties wordt tevens verminderd.  U kunt deze behandeling eventueel uitbreiden met een aanvullende module
Medik8 Clarity (Acne) Treatment            Beauty 75 min  
€ 75,00
Deze behandeling is de oplossing voor de huid met acne (littekens) en onzuiverheden. De actieve ingrediënten verwijderen dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing en reinigt de poriën. Deze behandeling pakt puistjes en mee-eters aan en laat de huid verfrist en zacht aanvoelen en kalmeert om een heldere huidteint te creëren.
Medik8 Deep Hydration Facial  Beauty 75 min  
€ 75,00
Deze behandeling zorgt ervoor dat uw huid intens wordt gehydrateerd. Dankzij de rijke en voedende ingrediënten zal uw huid weer vitaal en flexibel aanvoelen.  U kunt deze behandeling eventueel uitbreiden met een aanvullende module
Medik8 Platinum Anti-aging Facial         Beauty 75 min  
€ 95,00
Deze complete behandeling pakt de beginnende en zichtbare tekenen van huidveroudering aan. Denk hierbij aan fijne lijntjes, zon beschadiging en rimpels. De behandeling helpt de collageenproductie te stimuleren, maakt de huid glad en egaler, geeft onmiddellijke versteviging en lifting. Een echte WOW factor. Kan goed gecombineerd worden met onze Collageen Inductie Therapie en Bindweefselmassage
Medik8 Platinum Anti-Aging Treatment              Beauty 105 min               
€ 160,00
Deze behandeling is speciaal gericht op het verminderen van rimpels. Het vormen van rimpels is een natuurlijk proces dat hoort bij een ouder wordende huid. Vroeg of laat zal de huid verslappen en verschijnen er rimpeltjes bij zowel mannen als vrouwen. Tijdens een anti-rimpelbehandeling wordt de huid aangespoord om nieuw collageen en elastine te vormen. Dit nieuwe weefsel zorgt ervoor dat uw huid op natuurlijke wijze weer meer volume krijgt. Deze prachtige uitgebreide ANTI-AGING behandeling heeft alles; Dieptereiniging,  Natural Facelifting (bindweefsel) massage,  Collagen Induction Therapy (Dermapen behandeling), heerlijk Bio cellulose masker en mooie serums en crèmes. Aan deze behandeling gaat een uitgebreide intake vooraf.

Signature Treatments & Modules

–    Glowing facial

Een doffe teint? Zwanger? Of een zeer dunne beschadigde huid? Dan is deze behandeling zeer geschikt voor u! We maken hierbij gebruik van nanobrasie; een behandeling waarbij we microdermabrasie en mesotherapie hebben gecombineerd maar zónder gebruik van naalden en veel milder voor de huid die direct een gladder en egaler resultaat geeft en een prachtige glow!

–    Collagen Induction Therapy (Mesotherapy/Dermapen)
Deze behandeling zorgt ervoor dat bestanddelen uit crèmes en serums veel dieper in de huidlagen door kunnen dringen waardoor ze vele malen efficiënter werken. De gecombineerde aanpak van de dermapen technologie en cosmeceutische producten zoals hyaluronzuur en vitamines C en A stimuleren de aanmaak van natuurlijk collageen en elastine in de huid waardoor rimpels en littekens zichtbaar verminderen en de huid steviger wordt. Meerdere behandelingen in kuurvorm zorgen ervoor dat de huid dikker wordt waardoor kapotte haarvaatjes en ongelijkmatige pigmentatie minder zichtbaar worden. Voor deze behandeling is eerst een intake noodzakelijk.
–    Natural Facelift (evt in combinatie met Collagen Induction Therapy)

Bij deze behandeling wordt de bindweefselmassage techniek toegepast. Door de intensieve manier van massage wordt het bindweefsel in de onderste huidlaag losgemaakt en bevorderen we de aanmaak collageen en versterken elastine ter bestrijding van rimpels. Door de verbetering van het onderliggende bindweefsel wordt de huid erboven gladder en mooier. Bindweefselmassage is een techniek die diep in de huid door werkt en die zorgt voor;

  • betere doorbloeding van de huid
  • betere teint
  • vermindering van eventuele littekens
  • verminderd onderhuidse verklevingen (afvalstoffen)
  • verbetering van de opname van werkstoffen
  • bevorderd de celdeling en aanmaak van collageen en elastine
  • vermindering van rimpels en huidplooien
  • verminderde vochtophopingen
  • verbetering van de totale huidconditie
  • versteviging van de contouren van het gezicht

Bindweefselmassage in kuurvorm geeft de beste resultaten. U kunt alleen de bindweefselmassage doen maar uiteraard ook in combinatie met de Collagen Induction Therapy of de Platinum facial. In het begin kan de bindweefselmassage als pijnlijk worden ervaren en moet de intensiteit van deze knedende, rollende massage technieken opgebouwd worden. Na verloop van tijd wordt de behandeling minder pijnlijk.
–    Lip Plumping Treatment
Plumping & hydrating treatment voor de lippen, vooral geschikt voor droge en slecht doorbloede (bleke) lippen. Geeft lippen instant boost, hydratatie en volume! (niet geschikt voor PMU)
BB Glow
BB Glow is een gezichtsbehandeling voor een egale huid en huidverbetering uitgevoerd met een dermapen. Door middel van minerale pigment en speciale serums wordt de huid geplumpt en egaler van teint. Een soort foundation die tot wel een week blijft zitten na 1 behandeling. Ideaal voor bruiden.
–    BB Glow Eye conceal
De BB concealer behandeling is alleen voor rond de ogen. Het werkt het zelfde als de BB Glow maar is geschikt voor de dunnere huid rond de ogen. ideaal voor klanten met donkere kringen en kraaienpootjes.
–    Peelings:
Binnenkort gaan wij ook verschillende peelings aanbieden, hou de website & onze social media in de gaten.
Wij breiden onze behandelingen regelmatig uit. Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en technieken, neem ik regelmatig deel aan cursussen en vervolgopleidingen op het gebied van huidverbetering en orthomoleculaire (hormoon) therapie. Houd hiervoor onze sociale media en website in de gaten!